• Teräs-Äikäs Teräksenlujaa ammattitaitoa!
  • Teräs-Äikäs Teräksenlujaa ammattitaitoa!
  • Teräs-Äikäs Teräksenlujaa ammattitaitoa!

Ilmalämpöpumppu ja ilma-vesilämpöpumppu säästävät energiaa – Myynti ja 
asennukset Espoosta koko pääkaupunkiseudulle 

Haluaisitko säästää sekä rahaa että energiaa? Ilmalämpöpumppu ja ilma-vesilämpöpumppu ovat fiksun kuluttajan sijoituksia kodin tai kiinteistön lämmitykseen. Lämpöpumppujen hyötysuhde on erinomainen, sillä ne ovat pitkäikäisiä, edullisia ostaa ja asentaa ja säästävät pitkän pennin lämmityskustannuksissa. Teräs-Äikäs tarjoaa laadukkaat ja kestävät lämpöpumput asennuksineen Espoosta koko pääkaupunkiseudun alueelle. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ilmalämpöpumppu

Kaipaisitko kotiisi enemmän lämpöä talvella, mutta viileämpää sisäilmaa kesäisin? Ilmalämpöpumppu soveltuu erinomaisesti Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin ja on varteenotettava vaihtoehto sähkö- tai puulämmitystä käyttäville kotitalouksille. Se sopii myös työ- ja harrastetilojen lämmitykseen.

Ilmalämpöpumppu siirtää lämpöenergiaa ulkoa sisälle, ja prosessin aikana ilma joko lämpenee tai jäähtyy haluttuun lämpötilaan. Ilmalämpöpumppu on huomattavasti edullisempi kuin perinteinen sähkölämmitys, ja sen asennus käy Teräs-Äikäksen ammattilaisilta helposti ja nopeasti.

Ilma-vesilämpöpumppu

Ilma-vesilämpöpumppu soveltuu talouksiin, joissa on tai on tulossa vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä. Se sopii myös työ- ja harrastustilojen lämmitykseen. 

Ilma-vesilämpöpumppu muistuttaa maalämpöpumppua, mutta se on huomattavasti edullisempi sekä helpompi asentaa ja ottaa käyttöön. Ilma-vesilämpöpumppu eroaa ilmalämpöpumpusta siten, että lämpö siirretään ilman sijasta veteen. Ilma-vesilämpöpumpun avulla pystytään lämmittämään myös talouden käyttövesi, joten sen säästöpotentiaali on korkea.

Aloita säästäminen jo tänään – pyydä tarjous!

Teräs-Äikäs on lämpöpumppujen luotettava ammattilainen. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle paras lämmitysratkaisu nopeasti, edullisesti ja ennen kaikkea helposti.

  • Mitsubishi Electric
  • Gree
  • Panasonic
  • Samsung
  • Fujitsu

Kiinnostuitko palveluistamme? Pyydä tarjous!