Sähköasennus ammattitaidolla Espoossa ja pääkaupunkiseudulla

Sähkötyöt on aina syytä jättää ammattilaisen hoidettaviksi. Teräs-Äikäs tarjoaa asiakkailleen monipuolista sähköasennusta Espoon ja pääkaupunkiseudun alueella, ja meidän kauttamme saat sähkötyöt takuuvarmasti ammattitaidolla ja turvallisesti toteutettuna. Ota yhteyttä ja kysy lisää sähköasennuspalveluistamme!

Sähköasennus kotiin tai yritykseen

Tarvitsitpa sitten pientä tai suurta sähköasennusta, Teräs-Äikäs on luotettava ja pätevä sähköalan osaaja. Teemme sähköasennuksia niin koteihin kuin liiketiloihinkin, myös remonttien yhteydessä. Sähköasennustöihin lukeutuvat esim. seuraavien kohteiden kytkennät:

  • valokatkaisijat ja valaistus
  • pistorasiat
  • lattialämmitys
  • saunan kiuas

sekä monet muut sähköasennustyöt. Henkilökuntamme pitää aina huolen asennus- ja käyttöturvallisuudesta: kaikki asennustyöt toteutetaan noudattaen sähköalan turvallisuusmääräyksiä.

Tilaa sähköasennus ammattilaiselta

Kun tarvitset sähköalan osaavaa ammattilaista käänny Teräs-Äikäksen puoleen. Hoidamme sähköasennustyöt nopeasti, varmasti ja turvallisesti Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla. Soita!

Muista kotitalousvähennys!

Kun ostat remonttipalveluita kotiin tai vapaa-ajan asunnolle, voit vähentää osan kuluista verotuksessa kotitalousvähennyksenä. Tarkemmat tiedot vähennyksen suuruudesta ja muista yksityiskohdista löydät Verohallinnon sivuilta.

Suosittele meitä

Puronvarsi 1, Espoo

Yhteystiedot

Teräs-Äikäs
Puronvarsi 21
02300
ESPOO
040 415 3371 / Jorma Äikäs
myynti@teras-aikas.fi
www.teras-aikas.fi

Kiinnostuitko palveluistamme? Pyydä tarjous!